Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Toyota C-HR en RAV4 Adventure: Extra avontuurlijk


image/jpeg

Toyota introduceert twee nieuwe hybride uitvoeringen van de RAV4: de Adventure. Het design van deze SUV-modellen is extra avontuurlijk met bijvoorbeeld treeplanken met chromen accenten en bodembeschermingsplaten. Vanbinnen onderscheiden de uitvoeringen zich met onder meer exclusieve Adventure lederen bekleding. De prijzen beginnen bij 35.695 euro voor de Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure en 43.295 euro voor de RAV4 2.5 Hybrid Adventure (2WD).


De Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure is gebaseerd op de C-HR 1.8 Hybrid Style. Dat betekent dat onder meer automatische airconditioning met gescheiden zones, Toyota Touch 2 Go Plus-navigatie, privacy glass achter, parkeersensors voor en achter en  JBL premium audio met subwoofer standaard zijn.

Onderscheidende details
De opvallende C-HR Adventure onderscheidt zich met name van de Style-uitvoering door zijn speciale Adventure lederen bekleding (zwart/grijs) en matzwarte 18-inch lichtmetalen velgen. Daarnaast is de auto voorzien van titaniumkleurige bodembeschermingsplaten op de voor- en achterbumper en een Adventure-badge. Een bi-tone kleurstelling is optioneel leverbaar.

Extra compleet
De Toyota RAV4 2.5 Hybrid Adventure biedt eveneens een extra complete uitrusting, met onder meer automatische airconditioning, stoelverwarming, een Toyota Touch 2 Go-navigatiesysteem en speciale Adventure lederen bekleding (zwart/grijs). Aan de buitenzijde is de SUV te herkennen aan het elektrisch bedienbare schuif-/kanteldak, de speciale Adventure-badge, treeplanken, roofrails en zwarte bodembeschermingsplaten op beide bumpers.

image/jpeg
  

| Disclaimer