Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Snelle Jaguar I-Pace laadt snel op


image/jpeg

Jaguars volledig elektrisch aangedreven I-Pace belooft zowel snel laden als uitstekende prestaties. Het is mogelijk om de accu binnen 45 minuten op te laden. De uiterst sportieve prestaties en praktische gebruiksmogelijkheden van een SUV maken van de Jaguar I-Pace de perfecte auto om zowel de kinderen naar school te brengen als voor de ritten van en naar het werk, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

De Jaguar I-Pace is getest onder extreme omstandigheden, op allerlei soorten ondergrond. De auto is bestand tegen de arctische omstandigheden in en rond Jaguar Land Rovers testcentrum in het Zweedse Arjeplog, waar winterse temperaturen tot wel -40 °C voorkomen.

Pre-conditioning
De berijders van de Jaguar I-Pace kunnen voorafgaand aan de reis de accu van de auto opladen aan het hoofdstroomnetwerk en tegelijk het interieur van de auto op temperatuur brengen. Dit zogenoemde ‘pre-conditioning’ als de auto nog aan de laadkabel staat, bespaart het stroomgebruik uit de accu zodat de actieradius optimaal is, evenals de prestaties en het comfort in de auto – ongeacht of het buiten extreem koud of warm is. Het instellen van de gewenste laad- en pre-conditioning-tijdschema’s kan zowel in de auto met het geïntegreerde InControl-system worden gedaan als op afstand met de smartphone-app. Het is even eenvoudig als het instellen van een wekker.

Onthulling wereldwijd te zien
De Jaguar I-Pace wordt onthuld in een wereldwijd te bekijken live-uitzending op 1 maart 2018 vanaf 19.00 uur. Zijn publieksdebuut maakt de I-Pace vervolgens op 6 maart 2018 op de Autosalon van Genève.

image/jpeg


  

| Disclaimer