Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Showprimeur Skoda Kodiaq op Autosalon van Parijsimage/jpeg

Skoda geeft op de Autosalon van Parijs acte de présence met een indrukwekkend modelaanbod. Van 1 tot en met 16 oktober presenteert de Tsjechische autofabrikant de Skoda Kodiaq daar voor het eerst aan consumenten. Met een lengte van 4,70m, maximaal zeven zitplaatsen en de grootste bagageruimte in zijn klasse is de Kodiaq Skoda’s eerste grote SUV.


Met ingang van februari 2017 debuteert Skoda’s nieuwste model voorzien van alle sterke eigenschappen van het merk: een karaktervol design, buitengewoon veel ruimte, praktische slimheid en innovatieve technologie die normaliter enkel in auto’s in een hogere klasse wordt toegepast.

Met de Skoda Kodiaq breidt de Tsjechische autofabrikant zijn modelgamma uit naar zeven modellen en meer dan 40 varianten. Tegelijkertijd markeert de nieuwe SUV de aftrap van een omvangrijk SUV-offensief. Als onderdeel van zijn 2025-strategie blijft Skoda zijn positie in het belangrijke en snelgroeiende SUV-segment verder versterken door de komende jaren nog meer nieuwe modellen te lanceren. Daarmee vergroot het merk de aantrekkingskracht van zijn modelprogramma en bedient Skoda nieuwe doelgroepen. In die strategie neemt de Skoda Kodiaq het voortouw.

De eerste persdag van de show in de Franse hoofdstad staat geheel in het teken van de nieuwe SUV van Skoda. In totaal maken elf Kodiaqs hun opwachting op de stand van het merk. Vanaf de tweede persdag is het voltallige modelaanbod van Skoda te zien. Daarnaast krijgen bezoekers van de stand een interessant kijkje in de wereld van Skoda, met wielrennen, ijshockey en connectiviteit. Aanvullend presenteert het Skoda designlab PRECIOSA de uiteenlopende facetten van het nieuwe design van Skoda.

De persconferentie van Skoda vindt plaats op 29 september om 07.45u in Paviljoen 4 op standnummer 215 en is via een livestream te volgen op www.skoda-storyboard.com.
  

| Disclaimer