Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijzen nieuwe BMW 7-Serie bekend


image/jpeg

BMW verscherpt het aanbod in het luxe segment. De nieuwe BMW 7-Serie verzet opnieuw de bakens en maakt zijn intenties direct duidelijk met een zelfverzekerd voorkomen, verfijnde elegantie en innovatieve bediening van assistentiesystemen en connectiviteitstechnologie. Het nieuw interieur creëert een verfijnde ambiance voor nog meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. De nieuwe BMW 7-Serie staat vanaf 30 maart 2019 bij de BMW-dealer. Prijzen beginnen bij 110.995 euro voor de benzine- en 115.049 euro voor de dieselversie.Het nieuwe exterieurdesign van de luxe limousine toont meer dan ooit zijn prestige en status, onder meer dankzij een 50 millimeter hoger front en de nieuwe BMW nierengrille – met een omlijsting uit één stuk – die qua oppervlakte met zo’n 40 procent is gegroeid. De koplampen zijn slanker en optioneel uit te rusten met BMW Laserlight.
De luchtinlaten zijn voorzien van in carrosseriekleur gespoten platen en nieuwe opvallende chromen sierlijsten.
De verticale Air Breathers aan weerszijden bij de voorwielen stralen precisie, helderheid en degelijkheid uit. De lijsten aan weerszijden van de auto lopen helemaal door tot aan de achterzijde.
De nieuw ontworpen achterzijde neemt de designtaal van de luchtinlaten aan de voorzijde over. De geïntegreerde uitlaatpijpen hebben bredere chroomomlijstingen, terwijl de driedimensionale achterlichten 35 mm slanker zijn. De scherpe en zeer dunne (6 mm) lichtstrip onder de chromen sierlijst tussen de achterlichten is een stilistisch hoogstandje.
Er is een breder aanbod van exterieurkleuren en lichtmetalen wielen. Design Pure Excellence en het M Sportpakket bieden nieuwe verfrissende mogelijkheden op het gebied van individualisering. Bovendien is nu ook de BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide inhoud beschikbaar.

image/jpeg

Stijlvolle verfijning
In het interieur past BMW hoogwaardige lederen bekleding toe met stiksels in gevlochten design, nieuwe verfijnde houten interieurlijsten en Ambianceverlichting achterin voorzien van klassiek rookglas maken de ambiance binnenin nog harmonieuzer. Het met leder afgewerkte stuurwiel is uitgerust met een nieuwe indeling van multifunctionele knoppen. De draadloze oplaadlade voor mobiele telefoons bevindt zich nu vlak voor de bekerhouders. BMW Touch Command met opgewaardeerde hardware en software. Het entertainmentsysteem voor op de achterbank is beschikbaar met full-HD touchscreendisplays.
Het grote digitale instrumentencluster en Control Display met BMW Operating System 7.0 en BMW Intelligent Personal Assistant zetten nieuwe maatstaven op het gebied van welzijn en comfort onderweg.
De rijassistentiesystemen beschikken over nóg meer mogelijkheden en de autonome rijfuncties zijn verder uitgebreid met een nieuwe Reversing Assistant.

Euro 6d-TEMP
Het motorenaanbod is voor de nieuwe BMW 7-Serie geüpdatet en bestaat uit een nieuwe achtcilinder motor, een zescilinder-in-lijn en een plug-in hybride aandrijflijn met een grotere elektrische actieradius. Alle modelvarianten voldoen al aan de bepalingen van de emissienorm Euro 6d-TEMP.

image/jpeg

De nieuwe BMW 7-Serie staat vanaf 30 maart 2019 bij de BMW-dealer. Prijzen beginnen bij 110.995 euro voor de benzine- en 115.049 euro voor de dieselversie.
  

| Disclaimer