Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijs nieuwe Citroën C5 Aircross bekend


image/jpeg

Citroën heeft de prijzen bekend gemaakt van De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross. Deze comfortabele en fraai vormgegeven SUV, die is voorzien van de nieuwste technologieën, is beschikbaar vanaf 31.390 euro [inclusief BTW en BPM, geldt voor Citroën C5 Aircross PureTech 130 S&S Live].

Met De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross wil Citroën het meest comfortabele alternatief voor de concurrentie in het C-SUV segment bieden. Het Citroën Advanced Comfort-programma stond centraal bij de ontwikkeling van deze nieuwe SUV. Zo is de Citroën C5 Aircross standaard voorzien van het veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC)  en optioneel uit te rusten met Advanced Comfort Seats, beiden exclusief verkrijgbaar bij Citroën. Een andere doelgroep van deze Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross zijn klanten uit het C-MPV segment. Citroën gebruikte de jarenlange ervaring met de C4 SpaceTourer om de praktische gebruiksmogelijkheden ook in deze auto toe te passen. Deze ervaring is terug te zien met de 2de zitrij met 3 individueel inklapbare, verschuifbare en verstelbare zitplaatsen van gelijke grootte en een voor dit segment ongekend grote bagageruimte van 580 tot 720 liter, afhankelijk van de positie van de tweede zitrij.
De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross onderscheidt zich dankzij een hoog niveau van comfort, het originele design en de nieuwste technologieën.

Herkenbaar als Citroën
De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is duidelijk herkenbaar als Citroën en kenmerkt zich door een origineel, elegant en modern design. Zijn hoge frontpartij, de expressieve lichtsignatuur voor en achter en de Airbumps dragen daar allemaal aan bij. Daarnaast is De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross te voorzien van vele personalisatiemogelijkheden voor zowel interieur als exterieur.
Citroën heeft van oudsher op het gebied van comfort een naam hoog te houden. Bij de ontwikkeling van de nieuwe SUV Citroën C5 Aircross stond het Citroën Advanced Comfort programma centraal. Dat uit zich niet alleen in de toepassing van de unieke Progressive Hydraulic Cushions (PHC) en Advanced Comfort Seats, maar ook in bijvoorbeeld een geluidsisolatie die tot de top in het segment behoort, een licht en aangenaam interieur, praktische opbergvakken, veel ruimte en het gebruik van zachte en warme materialen.
De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is te voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zijn er twintig rijhulpsystemen en zes connectiviteitssystemen verkrijgbaar. Alle versies zijn standaard uitgerust met de unieke Progressive Hydraulic CushionsTM (PHC) maar ook met Active Safety Brake, Active Lane Departure Warning System, Verkeers­bordherkenning, een 8-inch capacitief touchscreen met Mirror Screen en DAB+ en de Citroën Connect Box. Allemaal zaken die niet vanzelfsprekend standaard zijn in het segment.
Daarnaast zijn optioneel innovaties als Highway Driver Assist, Trailer Stability Control en Actieve Cruise Control met Stop&Go functie leverbaar.
Het aanbod van De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross bestaat uit vijf niveaus [Live, Feel, Shine, Business en Business Plus], er zijn twee PureTech benzinemotoren en drie BlueHDi dieselmotoren leverbaar.

Prijzen
De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross PureTech 130 S&S LIVE heeft een vanafprijs van 31.390 euro rijklaar. De Business-versie is er vanaf 32.140 euro rijklaar, inclusief BTW en BPM.
Vanaf 499 euro per maand (inclusief BTW op basis van 48mnd en 10.000 km per jaar) is de C5 Aircross ook beschikbaar in de Privatie Lease. Bovendien is er vanaf de introductie tot en met het eerste kwartaal 2019 ieen introductie-aanbieding waarbij de private lease-tarieven met 20 euro per maand zijn verlaagd. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2019.
  

| Disclaimer