Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Lexus op de Autosalon van Parijs 2018


image/jpeg

Lexus pakt tijdens de Autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018) uit met verschillende primeurs. Op de beursvloer staan onder meer de nieuwe Lexus RC 300h sportcoupé, exclusieve Lexus LC Flare Yellow Edition en volledig nieuwe Lexus ES in de schijnwerpers. De onconventionele premium C-segment crossover Lexus UX ontbreekt uiteraard niet.

De vernieuwde Lexus RC 300h beleeft op de Autosalon van Parijs zijn wereldpremière. De RC 300h kwam in 2014 op de markt en speelt sindsdien een belangrijke rol in de strategie van Lexus om auto’s te ontwikkelen die een meer emotionele rijbeleving bieden dan voorheen.
De verbeterde 2+2-coupé brengt de sterke punten van de sportcoupé op een nog hoger plan dankzij het aangescherpte design en verfijnder rijgedrag. Een belangrijke inspiratiebron hierbij was de grotere, luxueuze coupé Lexus LC. De sportieve uitstraling, de elegantie en het uitdagende rijkarakter maken van de nieuwste Lexus RC 300h een opwindend en bereikbaar instappunt in het bezitten van een Lexus coupé.

Klassieke persconferentie vervangen
Het fantasierijke concept van #SharpYetSmooth vervangt de klassieke on-stand persconferentie en vertelt het verhaal van de nieuwe RC 300h en de merkwaarden van Lexus. Deze activiteit vindt tijdens de eerste persdag op 2 oktober plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Lexus onthult meer details over dit nieuwe concept via sociale media via de hashtag #SharpYetSmooth.

image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg

  

| Disclaimer