Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Land Rover lanceert gamma diervriendelijke optiepakketten


image/jpeg

Land Rover maakt reizen per auto nog aangenamer voor onze trouwe viervoeters. Het merk introduceert nu premium Pet Packs waarmee honden nog makkelijker en comfortabeler mee kunnen in de auto.


De Pet Packs bevatten speciaal geselecteerde accessoires voor een specifiek doel. Zoals een gewatteerd kleed om de bagageruimte te beschermen tegen pootafdrukken, een opvouwbare bench, een loopplank om de bagageruimte eenvoudig te bereiken en te verlaten, een waterbak die niet kan overlopen en een draagbaar spoelsysteem voor na een modderige wandeling.

Drie pakketten
Het Pet Load Space Protection Pack omvat een gewatteerd kleed voor de bagageruimte, een scheidingsrek achter de achterbankleuning, van de vloer tot aan het plafond, en een waterbak die niet overloopt.
Het Pet Transportation Pack omvat de opvouwbare bench, de waterbak die niet kan overlopen en een rubberen vloermat voor de bagageruimte.
Het Pet Care and Access Pack omvat het gewatteerde kleed voor de bagageruimte, het scheidingsrek en een draagbaar spoelsysteem.

image/jpeg

Ook afzonderlijk leverbaar
De accessoires zijn overigens ook afzonderlijk te koop. Het luxueuze, gewatteerde vloerkleed beschermt niet alleen de vloer tegen modderige pootafdrukken, maar ook de achterzijde van de rugleuning en de bekleding van de zijwanden. Het kleed is vervaardigd van een zachte, gewatteerde stof met een volledig rubberen rug en een afneembare bumperbeschermer. Het is eenvoudig te reinigen en op maat gemaakt voor de bagageruimte van de diverse Land Rover modellen.
De loopplank is perfect geschikt voor oudere en kleinere honden, zodat die niet in en uit de auto hoeven te worden getild. De loopplank heeft een draagvermogen van 85 kg en is opgebouwd uit aluminium zijpanelen en een plastic middensectie die optimale grip biedt. De rubberen steunen houden de plank stabiel op zijn plaats.
Eenmaal binnen biedt de opvouwbare bench de hond veiligheid en comfort tijdens de reis. De bench heeft een lichtmetalen frame en is voorzien van een gecapitonneerd plastic kussen en gazen kijkopeningen en is leverbaar met een waterbak van 350 ml die niet kan overlopen. Het praktische ontwerp daarvan omvat een grote deksel en een rubberen anti-slipvoet, zodat er geen water kan ontsnappen, zelfs niet in het ruigste terrein.
Het draagbare spoelsysteem heeft een inhoud van 6,5 liter en kan tot wel vijf minuten lang continu spoelwater leveren, afhankelijk van welke van de vijf spuitmonden wordt gebruikt. Het systeem is ideaal voor het afspoelen van de hond of van wetsuits of modderige fietsen.

Leverbaar voor alle modellen
Meer informatie over de hondenaccessoires van Land Rover – voor de Discovery Sport, de Discovery, de Range Rover Evoque, de Range Rover Velar, de Range Rover Sport en de Range Rover is te vinden op www.landrover.nl

image/jpeg
  

| Disclaimer