Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Jaguar I-Pace Europese Auto van het Jaar


image/jpeg

De volledig elektrische Jaguar I-Pace is bij de Europese Auto van het Jaar-verkiezing verkozen tot Auto van het Jaar 2019. Het is de eerste keer dat Jaguar deze prestigieuze prijs wint.


De Europese Auto van het Jaar-jury bestaat uit 60 autojournalisten uit 23 landen. Zij vellen een oordeel over technische innovaties, design, prestaties, efficiëntie en prijs-kwaliteitverhouding.

Wereldwijd verkoopsucces
De Jaguar I-Pace is een wereldwijd verkoopsucces en volledig ontworpen en ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 8.000 klanten – waarvan 75% in Europa- hebben de elektrische SUV al aangeschaft.

Ongeëvenaarde prestaties
De Jaguar I-Pace biedt ongeëvenaarde prestaties. Met zijn krachtige elektrische aandrijflijn en op maat gemaakte aluminium structuur combineert hij de prestaties van een sportauto met het praktisch gemak van een SUV.

Meer dan 55 prijzen gewonnen
De I-Pace heeft sinds zijn introductie in 2018 wereldwijd meer dan 55 prijzen gewonnen. In Duitsland Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk won hij de nationale Auto van het Jaar-verkiezingen. Daarnaast werd hij ook bekroond tot BBC TopGear magazine EV of the Year, China Green Car of the Year en hij won de Autobest ECOBEST Award.

image/jpeg
  

| Disclaimer