Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Citroën C4 Cactus nu in de showroom


image/jpeg

De laatste jaren is Citroën weer behoorlijk vernieuwend bezig. De verkopen gaan omhoog en er komt meer durf bij het Franse merk. De lang verwachte nieuwe C4 Cactus laat zien dat de concurrentie een goede steek kan krijgen van Citroën. Hij staat nu in de showroom bij de dealer en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Elke nieuwe C4 Cactus is uitgerust met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats. Dit zorgt er voor dat de nieuwe C4 Cactus een uiterst comfortabele hatchback is. Aan het uiterlijk te zien is hij helemaal gemaakt op de smaak van nú. Hij is direct herkenbaar aan de typische Citroën-stijlkenmerken die de vloeiende lijnen accentueren: de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede led 3D-achterlichten. Als u dan ook nog weet dat de C4 Cactus keuze biedt uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs, kan wel bedenken dat er straks vrijwel geen enkele dezelfde C4 hoeft rond te rijden.

image/jpeg

12 rijhulpsystemen

Aan de achterzijde wordt het hatchback-karakter benadrukt door de gladde vormgegeven achterklep en de nieuwe LED 3D-achterlichten. De auto lijkt hierdoor breder. De nieuwe voorzijde oogt breder door de in de flanken doorlopende nieuwe led-dagrijverlichting, smallere koplampen die worden geaccentueerd door glanzend zwartesierlijsten en een in carrosseriekleur uitgevoerde bumper die is voorzien van luchtinlaten aan de flanken. Het ziet er allemaal vlot en dynamisch uit. De nieuwe Citroën C4 Cactus staat met 12 rijhulpsystemen bol van de veiligheid. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen. De passagiers beschikken over 3 connectiviteits-technologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken.
Met Citroën Connect Nav, Mirror Screen met Android Auto, Apple Car Play™ of MirrorLink® en Citroën Connect Box bent u altijd verbonden met de buitenwereld. In een tijd waarin voor de passagiers social media en directe interactie een MUST zijn, zijn dit de eigenlijk onmisbare zaken die je in een auto wilt hebben. Dat realiseerde Citroën zich ook en levert alles gewoon standaard in de C4 Cactus. De motoren die geleverd worden, zijn van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen (verminderde NOx-uitstoot). De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat volgens Citroën garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Wie er meer over wil weten, is vanaf nu welkom bij de Citroën-dealer want daar staat de nieuweling klaar voor een kennismaking.

 image/jpeg

  

| Disclaimer